avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul pe CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul pe CIM

Buna ziua,
in CIM cu timp partial de lucru (4h) salariul se specifica la nivel lunar (intreg) urmand sa se plateasca echivalentul celor 4 ore(adica jumatate) sau se specifica suma aferenta celor 4 ore? multumesc
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 14:32, 29 Aprilie 2014
Buna ziua. In CIM cu timp partial se va inscrie salariul de bază, lunar, brut, stabilit proporţional cu timpul efectiv lucrat.
Salariul pentru timp partial va trebui sa depaseasca salariul minim pentru program de 8 ore raportat la durata zilei de munca mentionate in CIM. Este legal ca salariul pentru timp partial sa depaseasca salariul minim pentru 8 ore.
este legal, dar eu intrebam doar daca in cazul (ex:) salariul 1000 lei pt 8h, in CIM cu timp de lucru 4h se va inscrie 1000 lunar sau 500 ?
Se va inscrie 500 lei .
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu timp partial cris2279 cris2279 Trebuie sa modific un contract cu norma intreaga intr-un contract cu norma partiala 4 ore/zi, 20 ore/sapt, dar repartizat ingegal: L=6 ore, Ma=8 ore si Mi=6 ... (vezi toată discuția)
Slariu part time pentru angajat cu studii superioare kigallu kigallu As dori sa stiu ce salariu ar trebui trecut in cartea de munca pentru un job part time, de la 9:00 la 13:00, in conditiile in care am studii superioare? ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial-zile co Andrei Gica Andrei Gica O persoana angajata cu timp partial de 4h/zi, la cate zile de CO are dreptul in decursul unui an de lucru, in conditiile in care un angajat cu norma intreaga ... (vezi toată discuția)