Buna ziua! as dori o lamurire, in legatura cu o problema. Sunt titulara in invatamant, recent am dorit sa ma transfer pe un post mai aproape de casa. Eu sunt titulara in alt judet, fac naveta zilnic, si am vrut sa ma trasfer in judetul in care am domiciliul stabil. Punctajul meu a fost cel mai mare, dintre toti candidatii, am primit si acordul de principiu, din partea scoliii unde am vrut sa ma transfer, dar totusi, nu am avut nici o sansa, pt ca am fost inclusa la un criteriu H, din metodologie, de fapt am fost ultima pe lista, datorita domiciliului, ( nu aveam domiciliul exact in localitatea in care era postul, si mai veneam si de la o scoala din alta localitate) cu toate ca am avut cel mai mare punctaj. Inaintea mea au putut sa isi rezolve pretransferul persoane cu punctaj foarte mic, care nu aveau nici macar definitivatul. Este corect asa? Ce rost mai are punctajul, in acest caz?
Domiciliu
me-alina
anul acesta scolar am vrut sa ma pretransfer(sa ocup un alt post in locul celui unde m-am titularizat pe baza de examen), indeplinind conditiile: professor ... (vezi toată discuția)