avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Am semnat un contract de munca cu urmatoarele conditii:
- norma intreaga: 8ore/zi, 40ore/saptamana
- concediu: 21 zile
- salariu de baza brut:840 lei
- functie: agent de securitate
- program: 24/48
Am fost trimis in preaviz pentru motive de restructurare de posturi, chiar daca acest lucru poate apare e hartie, dar este facut abuziv.
Am lucrat 4 ani fara sa m-i se plateasca ore suplimentare, lucrand in week-end sau ore de noapte.
Pot lua masuri fata de aceasta firma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 29 Aprilie 2014
Masuri nu aveti cum sa luati dvs.

Dvs aveti posibilitatea sa depuneti o sesizare la ITM si/sau sa actionati in judecata pe acest angajator.
~ Conținut șters la cerere ~
Dvs aveti posibilitatea de a ataca in instanta decizia de concediere , in termen de 45 de zile de la data comunicarii acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare PII PII care este numarul maxim de ore suplimentare pe care le poti presta intr-o luna? adica 160 ore prin contract plus cate suplimentare? cate zile poti lucra ... (vezi toată discuția)
Legal criss_cluj15 criss_cluj15 Buna, Azi mi s-a spus ca intru in preaviz de 15 zile,daca eu nu am primit nici o notificare pot lua in calcul aceste 15 zile de preaviz? Cum pot proceda ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)