avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

daca sinteti amabili sa ma informati ,daca in situatia unei intoarceri a unei executari silite,in care trebuie sa restitui banii cistigati printr-o hotarire definitiva si irevocabila,hotarire care nu este desfiintata,eu pot solicita o noua executare cu un avocat din orasul unde locuiesc? sau trebuie sa contractez un executor din Bucuresti? Mentionez ca intoarcere exec. se datoreaza tocmai unui exec. jud. din Buc. care nu a luat incuviintare de la judecatoria legal teritoriala,iar acum acesta este absolvit de orice vina,urmind ca si comisionul dinsului sa-l restitui tot eu? Chiar nu pot intelege aceste legi care mi se par injuste.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:09, 29 Aprilie 2014
Procedura executari silite poate fi desfasurata numai de catre executor judecatoresc responsabil domiciliului debitorului dv
va multumesc frumos.
si totusi ,fiind din provincie,cum pot eu oare sa gasesc o firma serioasa cu care sa incep o noua executare?? Imi este frica sa mai apelez asa dupa ureche,fiindca am avut numai procese interminabile in urma anterioarei exec. Sint intr-o mare dilema.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
gi-jane2, moderator
Executarea silita poate sa fie apreciata de creditor drept greoaie din motive independente de vointa executorului judecatoresc
Nici executorul judecatoresc nu are interesul sa tergiverseze procedura de executare silita deoarece il obliga la acte si actiuni care in fapt reprezinta costuri-care in anumite cazuri nu se pot recupera daca debitorul se afla in stare sau invoca fictiv starea de insolvabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita deyutza88 deyutza88 executorul judecatoresc trimite intai instintarea ca face oprire pe salariu sau o face fara sa stie persoana? e obligat sa ne cheme la biroul sau sa ne anunte ... (vezi toată discuția)
Poate fi o persoana fizica catalogata ca drept insolvabila? auraneg auraneg daca ai credit la 3 banci...prima te da in judecata si iti executa bunul si nu mai ramai cu nimic...urmatoarele 2 ce mai fac?:sorry: (vezi toată discuția)
Recuperare datorie pe baza unui contract notarial de imprumut gabytz74 gabytz74 Am de recuperat o suma de bani (50.000 RON) de la un individ. Au trecut 9 luni de la data scadenta. Actul pe care l-am semnat in fata notarului are titlu ... (vezi toată discuția)