avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Racordare la Congaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Racordare la Congaz

Locuiesc la bloc.Scara mea aprimit aviz si de la Congaz si cateva apartamente deja s-au rordare de acordat la retea.Dupa cum stim s-au luat semnaturi de accept de la proprietari si eu am fost de acord,dar persoana care s-a ocupat cu luarea autorizatiei nu m-ainstiintat de contributia ce imi revenea la data inceperii racordarii.Din motive personale refuza sa-mi ia banii(contributia aferenta)si eu nu pot obtine avizul de racordare la gaze.Culmea ironiei,am gaze pana la usa si din pricina politicii Congazului sunt privat de dreptul de a ma conecta.Am facut cerere la Congaz si mi s-a raspuns ca se poate rezolva amiabil ceea ce este exclus sau in instanta.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: alex1325 , utilizator 11:51, 1 Mai 2014
Sunt 2 aspecte distincte aspectul referitor la
persoana care s-a ocupat cu luarea autorizatiei nu m-ainstiintat de contributia ce imi revenea la data inceperii racordarii.
si
am gaze pana la usa si din pricina politicii Congazului sunt privat de dreptul de a ma conecta

Daca amiabil nu puteti solutiona initial contactati reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Daca nu solutionati,apelati la mediator,eventual instanta de judecata
Multumesc, ideea era sa nu mai ajung in instanta ca m-m saturat de procese.A durat 2 ani un proces cu asociatia de locatari pentru ca nu s-a implicat cu reparatia acoperisului, proces castigat dar banii nici acum nu I-am recuperat in totalitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la congaz Geo_88 Geo_88 Bună seara.Sunt locatar al unui bloc din orasul Cta si din luna martie si până in prezent m-am luptat pentru a mă racorda la CONGAZ,în scopul de a aduce ... (vezi toată discuția)
Racord gaz la retea privată diana.moldovan diana.moldovan In situatia in care Compania de gaz mi-a dat acordul pentru racord la gaz fara sa verifice ca apartine unei retele private, cum pot proceda? Îi pot da in ... (vezi toată discuția)
Racordare la teava de gaz a vecinului membru_anonim membru_anonim Vecinul de la parter, proprietarul conductei de gaz cred ca are ceva personal cu mine de cand m-am mutat in acest bloc. Initial nu a dorit sa accepte ... (vezi toată discuția)