avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare vanzare apartament

Buna ziua,
Vand apartamentul, cumparatorul il cumpara prin banca (credit ipotecar) si vreau sa va intreb ce contributii de plata am eu ca vanzator la notarul public ?Si cat la % este impozitul pe venitul din vanzare?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 22:32, 30 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
In general cumparatorul achita la notar onorariul, iar vanzatorul impozitul, 2% ( daca il aveati de mai mult de 3 ani) din valoarea la care ati vandut in acte.
Daca detineti cu acte apartamentul de mai putin de 3 ani atunci o sa platiti 3% din valoarea trecuta in acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament eeeee eeeee Buna ziua! Va rog foarte mult sa imi dati mai multe detalii cu privire la urmatoarea situatie. Vreau sa vand un apartament; a venit o familie de tineri si au ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament Caty005 Caty005 Buna ziua, Am cumparat anul trecut un apartament (3 sferturi din bani au fost luati prin credit imobiliar de la banca si am ipoteca pe toa apartamentul). Acum ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unei locuinte prin credit ipotecar cfx cfx doresc sa achizitionez o garsoniera prin credit ipotecar;problema mea este urmatoarea: proprietarul a cumparat si el locuinta tot prin credit ipotecar si mai ... (vezi toată discuția)