avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua . Am o mica nelamurire . In luna mai i se va mari salariul unei angajate . Eu ii pot transmite in revisal marirea cu 1 mai , daca aceasta zi este libera ? Sau voi transmite cu 2 ? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 30 Aprilie 2014
daca faceti act aditional,acesta trebuie transmis in 20 de zile lucratoare de la data modificarii,adica in a 20-a zi trebuie sa fie transmis deci aveti timp pina in 28.05.2014
Asta stiu. Ce as vrea eu sa stiu este daca la data la care se produce efecte pot trece 1 mai tinand cont ca este zi libera .
cu 2 mai dar nu intrebati mai bine la ITM ?
O sa incerc si acolo .Va multumesc
Data de la care isi produce efecte actul aditional poate fi data de 01.05.2014.

Daca actul aditional intra in vigoare de la 01.05.2014, atunci REVISAL-ul se poate transmite in termen de 19 zile lucratoare de la data de 01.05.2014.

Vedeti art.4 alin.2 din HG 500/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salariu minim pe economie marcucarolina marcucarolina Buna seara, Va rog sa-mi spuneti si mie daca pot sa fac act aditional pentru pentru marirea de salariu cu 1 ianuarie . Va multumesc! (vezi toată discuția)
Act aditional lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua! Vreau sa fac o marire de salariu cu data de 01.05.2015. Conform HG 500 ma incadrez in cele 20 de zile calendaristice in care pot sa transmit la ... (vezi toată discuția)
Transmitere prelungire cim pe perioada determinata Biby2013 Biby2013 Buna ziua, Am si eu o intrebare: daca un contract de munca incheiat pe perioada determinata expira in 30.06.2015, pot sa operez prelungire in revisal mai ... (vezi toată discuția)