avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

Buna ziua!

Vreau sa fac o marire de salariu cu data de 01.05.2015. Conform HG 500 ma incadrez in cele 20 de zile calendaristice in care pot sa transmit la ITM modificarea. Intrebarea mea este ce data pun actului aditional?

O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 28 Mai 2015
Potrivit HG 500/2011, termenul de transmitere este de 19 zile lucratoare de la data de 01.05.2015.

Ultima zi de transmitere este data de 29.05.2015.

data incheierii actului = poate fi orice zi din perioada 01.05. -28.05
data de la care isi produce efecte = 01.05.2015
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Patricia_Lucia Patricia_Lucia Buna ziua . Am o mica nelamurire . In luna mai i se va mari salariul unei angajate . Eu ii pot transmite in revisal marirea cu 1 mai , daca aceasta zi este ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie gera67 gera67 Buna ziua. La CIM cu timp partial, 12 ore/ luna =100lei NET in prezent, se impune act aditional ptr. marirea tarifului orar de 8, 74 lei ptr. cele 12 ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu minim pe economie marcucarolina marcucarolina Buna seara, Va rog sa-mi spuneti si mie daca pot sa fac act aditional pentru pentru marirea de salariu cu 1 ianuarie . Va multumesc! (vezi toată discuția)