avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecator arestat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecator arestat

Buna ziua,as dori daca poate sa-mi raspunda si mie cineva la urmatoarea intrebare: juudecatorul care l-a condamnat pe sotul meu a fost arestat, daca va fi gasit vinovat onorabilul judecator pot sa cer o revizuire a dosarului sotului meu pe simplu motiv ca nu am ancredere ca sa judecat corect acest dosar,adica cine imi garanteaza mie ca nu a lut mita si in dosarul nostru
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Petrescu Laurentiu , Avocat 20:25, 1 Mai 2014
doar daca acesta a comis o infractiune in legatura cu cauza dv., fapta care a influentat solutia in cauza
Da, doar in acest caz ati avea sanse in caz de revizuire.
Mita in bani se da ca sa se scape de inchisoare si nu pentru a fi cineva bagat la inchisoare.
Oricum, judecatorul de care vorbiti beneficiaza de prezumtia de nevinovatie si nu a fost comndamnat.
Simplul fapt ca a fost arestat preventiv nu inseamna ca a fost condamnat.

Acest lucru este valabil in cazul oricarei persoane.
Dacă nu s-a dat mită, există prezumția de judecată corectă.
Așteptați să vedeți cum se va finaliza procesul domnului judecător, întrucât, conform legii, operează prezumția de nevimovăție până la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare.
Puteti ataca cu o eventuala cerere de revizuire cauza sotului dvs.cu conditia sa puteti dovedi ca acest judecator a comis o astfel de fapta in cauza sotului sau caar exista vreo legatura cu cauzele incriminate,ceea ce nu cred insa ca puteti demonstra.Pe de alta parte cred ca este evident ca acest judecator a comis sau nu vreo fapta de coruptie,este arestat in prezent din considerente "politice".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare de mitã. pedeapsã cu suspendarea sub supraveghere. nedefinitivã Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator După ce a fost prin în flagrant luând mită, evident, procurorii deţinând interceptări şi dovezi certe că X, primar, urma să primească o sumă ... (vezi toată discuția)
Credibilitatea judecatorului michy michy sotul meu e condamnat definitiv acum avem o cerere de revizuire si a cazut la instanta care la pus liber si motiveaza k nu sunt indicii temeinice si nici macar ... (vezi toată discuția)
Revizuire? alexandra.ada alexandra.ada buna seara..in cazul in care cineva a facut puscarie p nedrept iar acum mai are putin si iese...ce putem face sa ii demonstram nevinovatia?va rog mult ...am ... (vezi toată discuția)