Sunt somera de o luna . Exista posibilitatea sa ma angajez la o firma. Vreau sa aflu ce se intampla in cazul in care sunt angajata, dar sunt concediata dupa 6, 9 luni lucrate. Mi se mai cuvine dreptul la indemnizatia de somaj la care eu renuntasem sau am pierdut-o neavand cel putin 12 luni lucrate. Va multumesc!
puteti beneficia cu conditia ca incetarea raporturilor de munca cu societatea sa fie facuta in baza unei concedieri, sau sa semnati un contract de munca pe perioada determinata .La expirarea acestuia veti putea fi beneficiara a indemnizatiei de somaj .
Daca va angajati inainte de expirarea perioadei de somaj (cu un CIM pe perioada nedeterminata) veti primi lunar 30% din indemnizatia de somaj, pana la expirarea acestei perioade. Conditia este sa nu fi avut CIM incheiat cu acest nou angajator in ultimii 2 ani.
Precizare pentru contractul pe durata determinata incheiat in timpul perioadei cat sunteti somera:
Legea nr 76/2002
Art. 45. - (1) Suspendarea plăţii indemnizaţiilor de şomaj acordate beneficiarilor are loc după cum urmează:
c) la data încadrării în muncă, conform legii, pe o perioadă de cel mult 12 luni;
Dupa ce expira durata contractului de munca pe durata determinata, veti depune cerere si va continua acordarea indemnizatiei de somaj
PS Stagiul de cotizare pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj este de minim 12 luni in ultimele 24 luni anterioare depunerii cererii pentru indemnizatie