avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma producere de imbracaminte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma producere de imbracaminte

Buna ziua .Sunt Ana am dubla cetatenie lucrez in Italia.As dori sa produc imbracaminte in Romania si sa le vind in angro in ITALIA .Pot sa infiintez o societate in ROMANIA (DAR FARA ANGAJATI) sa cumpar tesutul si sa mi le confectioneze o alta firma de croitorie din bucuresti.Nu stiu daca pot sa detin un depozit in Italia pt. vinzare.?Eu am deja deschis un magazin de imbracaminte si vreau sa-l inchid numai daca pot sa fac ceea ce v-am descris .MULTUMESC.Distinti saluti
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 15:22, 30 Aprilie 2014
Bună ziua,
Desigur că puteți înființa o societate în România, care la rândul ei să colaboreze sub forma de care amintiți cu o altă societate, comerțul care se circumscrie textelor de lege nu este interzis.
Prin urmare societatea x încheie un contract de prestări servicii cu societatea y, prima este beneficiar si ultima prestator. Sens în care y confencționează cu materialele cu X, îmbrăcămite.
Societatea X nu este obligată să aibe angajați.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate (comert) Burlacudan Burlacudan Buna ziua .Sunt nascuta in Romania dar am dubla cetatenie. As dori o informatie.In acest moment am deschis un magazin de imbracaminte in Italia ,dar situatia ... (vezi toată discuția)
As vrea cateva consilii pentru deschiderea unei societati comerciale. ContSters207464 ContSters207464 Eu sunt plecat in Italia din 2005.....In Romania merg doar in vacanta 10 zile o data la 2 ani. Vreau sa subliniez ca sunt un pic ''dezorientat'', nu ... (vezi toată discuția)
Prestare serviciu adrianabresug adrianabresug ieri am fost intrebata de catre un coleg despre urmatoarea speta : o societate x din romania inregistrata in roi factureaza catre o firma y din italia o ... (vezi toată discuția)