Buna ziua .Sunt Ana am dubla cetatenie lucrez in Italia.As dori sa produc imbracaminte in Romania si sa le vind in angro in ITALIA .Pot sa infiintez o societate in ROMANIA (DAR FARA ANGAJATI) sa cumpar tesutul si sa mi le confectioneze o alta firma de croitorie din bucuresti.Nu stiu daca pot sa detin un depozit in Italia pt. vinzare.?Eu am deja deschis un magazin de imbracaminte si vreau sa-l inchid numai daca pot sa fac ceea ce v-am descris .MULTUMESC.Distinti saluti
Bună ziua,
Desigur că puteți înființa o societate în România, care la rândul ei să colaboreze sub forma de care amintiți cu o altă societate, comerțul care se circumscrie textelor de lege nu este interzis.
Prin urmare societatea x încheie un contract de prestări servicii cu societatea y, prima este beneficiar si ultima prestator. Sens în care y confencționează cu materialele cu X, îmbrăcămite.
Societatea X nu este obligată să aibe angajați.
Succes.
Societate (comert)
Burlacudan
Buna ziua .Sunt nascuta in Romania dar am dubla cetatenie. As dori o informatie.In acest moment am deschis un magazin de imbracaminte in Italia ,dar situatia ... (vezi toată discuția)