avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calcan spate casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calcan spate casa

Buna ziua,
poate cineva sa ma ajute cu o informatie pentru urmatoarea speta:
1. Am o casa intr-o vila cu doua etaje calcanul casei noastre da in curtea unor vecini in stinga. Pe acest calcan fiecare proprietar parter, etaj 1 si doi avem la baie respectiv bucatarie geamuri pe calcanul vecinului din anul 1900 de cind e facuta casa. Intrebarea mea vecinul nostru are voie isi construiasca o terasa care sa imi acopere geamul si sa se lipeasca la 3cm de calcanul nostru, daca pana in acest moment decind sunt construite case nu a existat ceva construit in curte?

multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Constructie casa la calcan cu probleme barbuta barbuta Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme spinoase. De 2 ani de zile ma chinui sa vand o casa care a apartinut parintilor mei ... (vezi toată discuția)
Fereastra baie calcan Adi1B Adi1B Buna ziua, Am mostenit o casa veche batraneasca care este lipita la calcan cu o vila cu 2 etaje. Intentionez sa daram casa batraneasca si sa construiesc o ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate baranmariana baranmariana in 2006 am construit o casa p+e+m, proiectul fiind pe limita de proprietate din cauza pot existent fiind un teren cu a suprafata destul de mica;la ... (vezi toată discuția)