avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Numar de inregistrare al blocului in cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Numar de inregistrare al blocului in cartea funciara

Buna ziua,

detin o mansarda care inca nu a fost intabulata, iar in antecontractul semnat cu constructorul nu se ragaseste numarul de inregistrare in cartea funciara al blocului care s-a mansardat. Avand in vedere ca de constructor nu mai pot da si doresc ca pentru mansarda sa fac un certificat de eifcienta energetica, ma putiti, va rog, sfatui cum anume pot proceda pentru a afla numarul de inregistrare in cartea funciara al blocului din care face parte mansarda mea ?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 19:28, 30 Aprilie 2014
întrebați un vecin. numerele de CF sunt apropiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare mansarda si antecontract vc simona_d simona_d Problema mea este urmatoarea: am incheiat in antecontract pt. cumpararea unei mansarde, am trecut in el clauze, penalitati etc., dar acesta antecontract nu a ... (vezi toată discuția)
Numar topografic ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ane mari ane mari Buna ziua, Doresc a cumpara un apartament. In afara de actul de proprietate si cadastru si intabulare ce alte documente mai trebuie sa posede proprietarul? ... (vezi toată discuția)