avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Radiere din cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Radiere din cartea funciara

buna ziua, ce trebuie facut pentru ca o persoana sa fie scoasa din cartea funciara .? multumesc .
Cel mai recent răspuns: titi75 , utilizator 08:22, 6 Mai 2014
Inseamna ca acea persoana sa nu mai fie proprietar sau beneficiar al vreunui drept real asupra imobilului. Dati detalii ca sa va putem raspunde cat mai exact cu putinta.
buna ziua, cand sa facut cartea funciara l-am trecut si pe fiul meu, acuma in urma unor neintelegeri doresc sa-l scot din cartea funciara, ce ma indrumati sa fac si unde ? multumesc ...
L ati trecut in baza unui act pe fiul dvs.
nu mai stiu cum a fost treaba atunci, ideea este cum il scot din cartea funciara .?
Tot in baza unui act .... Trebuie vazut ce ati incheiat cu fiul dvs...

Alte discuții în legătură

Vanzarea apartamentului fara instiintare dupa pronuntarea instantei yuly_6 yuly_6 Buna ziua am o problema care pur si simplu vreau sa termin odata cu ea de 4 ani sunt in proces cu fosta sotie procesul de divort sa terminat apoi a urmat cel ... (vezi toată discuția)
Executare silita, partaj, apartament neintabulat de sot/noul proprietar unic daria90 daria90 Buna seara, Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns, multumesc pentru timpul dumneavoastra. Astfel, in urma divortului, soti coproprietari un apartament, fac ... (vezi toată discuția)
Carte funciara imobil in coproprietate anonim92 anonim92 Detin un imobil cu titlu de proprietate pe 2 persoane (eu si fosta sotie). In urma partajului, imobilul mi-a ramas mie, cu obligatiile specificate in hotararea ... (vezi toată discuția)