avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comisioane abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comisioane abuzive

Buna ziua,ca multe alte perosane am un credit ipotecar din anul 2007.Tot ascutand stirile la tv in ultimul timp am aflat ca este abuziv comisionul de administare (in cazul meu este de 0.15%). Ce pasi trebuiesc urmati pentru a da in judecata banca in vederea eliminarii acestui comision abuziv? Este cineva care a recurs la acest lucru si a si castigat?
Faceti intai o sesizare de la banca si, daca nu se rezolva nimic, fie va puteti adresa ANPC-ului, fie instantei, formuland individual o actiune in justitie! Ilegal este comisionul de risc transformat in comision de risc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite in valuta dariusIII dariusIII am un credit ipotecar in euro, contractat in anul 2007. in contractul initial aveam comision de urmarire riscuri de 1la suta din valoarea creditului(lunar). la ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 art.95 REMUS70 REMUS70 Daca nu am avut cunostinta de aceasta ordonanta,se considera ca sa acceptat tacit. Mi sa transformat comisionul de risc in comision de administrare care se ... (vezi toată discuția)
Comisionul de risc demianpetru demianpetru Buna! Am nevoie de un sfat si eu cu privire la un credit. In anul 2007 am facut un credit de nevoi personale in euro la o banca, dobanda calculandu-se la ... (vezi toată discuția)