avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca - lichidator judiciar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca - lichidator judiciar

Buna ziua! Problema mea este urmatoarea:
Am lucrat pentru societatea Rodipet SA acum cativa ani, iar acum incerc sa imi recuperez cartea de munca pentru a ma pensiona. Insa dansii sustin ca nu o gasesc.
Acum societatea este in insolventa sau in faliment, este foarte intortocheata situatia. Ei spun ca mai au o arhiva la care nu au acces pentru ca este sigilata. Cel care are acces la ea ar trebui sa fie lichidatorul judiciar.
Sfatuiti-ma, va rog: cum ar trebui sa procedez pentru a afla daca se afla in aceasta arhiva cartea mea de munca si pentru a o recupera?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:18, 16 Mai 2014
Multumesc!
Si pentru a obtine acel nivel al pensiei, asa, sub nivelul pensiei minime garantate (urmand sa obtin apoi si celelalte adeverinte) - pentru a putea beneficia de aceasta indemnizatie, pot folosi cele 2 adeverinte pe care le am eu?
Repet, intreb asa pentru ca doamna ministru s-a referit la orice cetatean care are "macar 1 zi de munca".
Eu nu sunt de aceeasi parere cu doamna ministru. Cred ca trebuie sa indepliniti conditia stagiului minim de cotizare totusi.

Vedeti acest articol
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1993-1995 am fost angajată la rodipet sa. bucureŞti.cum îmi ... delta7 delta7 1993-1095 am fost angajată la RODIPET SA. BUCUREŞTI.Cum îmi pot obține o adeverință de vechime în muncă pentru perioada respectivă?Carnetul de muncă ... (vezi toată discuția)
Insolventa+plata salariilor tandes tandes Buna seara.Sunt angajata la o societate de difuzare a presei care este in insolventa din iunie 2011.As dorii sa stiu daca vor fi probleme cu plata salariilor ... (vezi toată discuția)
Adeverință de munca Florina Răducanu Florina Răducanu Bună ziua.Problema mea este următoarea: In perioada 1991-1994 am lucrat ca zilier la Rodipet SA.Am beneficiat de concediu medical, prenatal, postnatal.Fiind ... (vezi toată discuția)