Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Am cumparat o suprafata de pamanat intravilan in anul 2012. Am facut acte (documentatie cadastrala facuta in 1999) cu respectiva persoana prin notariat. Am 5 vecini . La calea de acces am ca vecin primaria comunei . Am constatat dupa o reclamatie primita la primarie ,ca planul de amplasament si delimitare al nostru nu coincide cu o harta(document -nu stiu exact ce este) gasita in primarie.Datorita acestui lucru primaria nu a acceptat sa fac gardul pentru aceasta suprafata dupa documentatia cadastrala pe care o avem prin notariat.Care este calea legala de a imi fi recunoscuta ultima documentatie cadastrala (asa am cumparat de la respectiva persoana) si de a imi putea imprejmui terenul dupa aceste acte care le am in regula.Conform actelor din primarie terenul nu ar avea nici cale de acces, ceea ce in actele mele exista. Va rog , un raspuns. Multumesc!
Solicitati de la Primarie "Planul parcelar" al tarlalei respective si cereti Expertului topo-cadastru care v-a intocmit Documentatia cadastrala sa coreleze Planul Dvs. de amplasament cu planul parcelar.
Deasemenea, solicitati Expertului sa va intocmeasca anexa cu "acordul vecinilor" asupra limitelor proprietatii Dvs.
Proprietarul de la care am cumparat a avut documentatie cadastrala facuta in anul 1999. In baza acestui act am cumparat terenul.Documentatia noastra nu coincide cu un plan de amplasament din primarie 9din anul 1960) , nu stiu exact ce este, scos la iveala acum in baza unei reclamatii. Ideea este ca primaria nu mi-a dat voie sa fac gardul dupa schita cadastrala a mea. Ce ar trebui sa fac?
Titlu proprietate
dia911
Avem urmatoarea problema : Parintii mei au cumparat la tara casa bunicilor si pamantul de pe langa casa 1,5 ha platindu-i pe frati dar nu au intabulat nimic. ... (vezi toată discuția)