buna ziua,acu 2 zile catelusa mea de doar 5 luni a muscat o fetita in joaca,locul este putin vanat,dar fara sangerare.am fost cu ei la medicul veterinar deoarece nu are facut inca vaccinul antirabic,acesta se face la 6 luni in rest le are pe toate.este o catea de tip malinois acestia fiind niste caini f inteligenti,si eu am un baiat de 15 ani care se ocupa de caine si este o catea ff jucausa.poate respectiva sa ne dea in judecata?ce se poate intampla si ce trebue sa facem?va multumesc anticipat.
Poate sa va dea in judecata in civil. Se cheama raspundere pentru fapta animalelor. Oricum inainte de judecata trebuie sa va invite la mediere. Vedeti atunci ce pretentii financiare au.
Ati avut cu ei vreo discutie in sensul asta? Eu spun sa nu-i intrebati de pretentii, vedeti care e starea copilului etc.
Daca nu e dresat cainele si daca e de talie medie in sus, mergeti cu botnita. Sunt si niste reguli in sensul asta...
Amenda botnita
Mmitsuu
Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)