avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Doresc un sfat din partea unui avocat - hărțuire
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Doresc un sfat din partea unui avocat - hărțuire

Am un vecin care pur si simplu ma hartuieste cu orice mijloace.deci cateaua lui mia atacat 2 cateluse el ma reclamat la poliție si sustine ca niste câini de talie mica adica soricari ia atacat de mai multe ori cateaua lui din rasa metis. Intrebarea mea este daca exista vreo cale sa pot face dovada ca un câine de talie mica nu are cum sa atace un câine de talie medie sau mare
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mariuca1973 , utilizator 16:42, 3 August 2018
Sa stiti ca in general cainii mici se dau la cainii mari cand sunt legati.
Nenumarati lupi am vazut cand erau latrati de caini mici...si se dadeau la ei...insa cainii mari nici nu ii bagau in seama...

Nici la politie nu cred ca veti rezolva ceva...
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am acte medicale cum ca cățelușa mea a fost muscata.
Cu siguranta ca un caine mare poate musca un catelus.
Politia il poate amenda daca avea obligatia ca, cainele lui sa fi purtat botnita.

Ar fi posibil.si un proces civil dar este un proces prea complicat ca sa va descurcati fara avocat si nu cred ca s-ar merita.
Va multumesc pt sfat.voi contacta un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda botnita Mmitsuu Mmitsuu Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
În urmă cu 2 zile, părinții mei 85 si 89 de ani,fiind la ... DanielPaval DanielPaval În urmă cu 2 zile, părinții mei 85 si 89 de ani,fiind la plimbare cu cățelul meu(talie medie aprox. 9-10 kg,)au fost agresați....primul cățelul și ... (vezi toată discuția)
Legea cainilor cu stapan ContSters101252 ContSters101252 Buna ziua, Detin un catel, rasa nepericuloasa , vaccinat , inregistrat, mocrocipat - toate la zi. In parcul in care ne plimbam si ne jucam cu copii, este ... (vezi toată discuția)