avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate În urmă cu 2 zile, părinții mei 85 si 89 de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

În urmă cu 2 zile, părinții mei 85 si 89 de ani,fiind la ...

În urmă cu 2 zile, părinții mei 85 si 89 de ani,fiind la plimbare cu cățelul meu(talie medie aprox. 9-10 kg,)au fost agresați....primul cățelul și după mama mea....adică mușcați de un câine din rasa...canne corso. sau mastiff(încă nu am informțiile clare)...care era cu stăpânul... fără lesă...și fără botniță! Ce-aș putea să fac,ca astfel de personaje.să răspundă pentru ceea ce fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:43, 3 Martie 2021
Sa depună plângere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda botnita Mmitsuu Mmitsuu Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
Au voie caini fara lesa in bucuresti? Rox_ Rox_ Buna ziua. In cartierul meu sunt cateva persoane care isi lasa cainii pe strada fara lesa. Problema este, nu stiu de ce, in principiu cu stapanii celor de ... (vezi toată discuția)
Cainele de companie si cainii comunitari impurero impurero Detin un caine din rasa Amstaff nu este absolut deloc agresiv. Il plimb in lesa dar fara botnita ca sunt foarte multi caini comunitari in Galati si sunt ... (vezi toată discuția)