avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie care Primarie sau Agentie mediu?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie care Primarie sau Agentie mediu?

Buna ziua!
Problema familiei mele este urmatoarea:
Parintii mei au o casa la tara, situata la strada principala si pe o parte marginita de o ulita a satului. Vecinii care au case situate in spatele casei noastre niciunul nu au santuri de scurgere a apelor meteorice (nu stiu daca asa e corect) spre rigola ce exista in fata tuturor caselor si car este dalata, santuri care au existat dar fiecare si-au construit garduri iar acele santuri au fost obturate si apele sunt indreptate prin gradina spre terenul nostru. Am facut sesizare la primarie, la politie dar...niciun raspuns. As dori sa aflu daca exista vreo lege sau articol de lege care i-ar obliga pe fiecare sa isi gestioneze pe terenul lor apele survenite din ploi.
O alta problema este un ulcior, asa ii zicem noi, asemanator cu vulcanii noroiosi dar care nu este sarat, si care s-a intins foarte mult datorita gunoaielor si returilor menajere aruncate de oameni, fapt pentr care am mutat gardul gradinii cu 4 metri . Ulciorul nu se afla pe terenul vreunuiom iar primaria nu i-a nicio masura pentru a realiza o asanare sau cel putin a unor rigole de scurgere a acestui namol care este produs. Ce putem face ? Primavara si toamna cele doua probleme devin cosmare pentru familia mea!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:57, 2 Mai 2014
Referitor la vulcanul noroios sesizati oficial garda de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugerea cu rea vointa ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua, am o gradina inchisa si in gradina o cabanuta din lemn, pe un teren pe care nu sunt proprietar , este al primariei, care acuma la luat in evidenta ... (vezi toată discuția)
Sant in fata curtii decs decs Am un teren intravilan in jud. Giurgiu situat pe un drum secundar. Intre drum si gard exista un sant lat de 2m si 1.5m adancime. Pana cand s-au finalizat ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare proprietăți vasile vaideanu vasile vaideanu Bună ziua,între mine și vecinul meu este un gard din beton(temelia) si tabla pe care vecinul meu la construit pe vremea când încă nu eram eu proprietar ... (vezi toată discuția)