avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren legea 17/2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren legea 17/2014

Buna, vreau sa vand o suprafata de teren extravilan formata din 4 parcele. Terenul il detin cu titlul de proprietate. Trebuie sa-l inscriu in Cartea funciara si apoi sa depun oferta de vanzare la Primarie, sau pot depune cererea si oferta doar in baza titlului de proprietate si in acelasi timp sa ma ocup de intabularea terenului? Mai am si alta nelamurire, eu vreau sa vand intreaga suprafata din titlu, respectiv cele 4 parcele, oferta de vanzare o depun pentru fiecare parcela in parte sau depun o singura oferta cu intreaga suprafata, arendasul vrea sa cumpere 2 parcele, eu vreau sa vand tot, legea ma obliga sa vand pe bucati?#-o
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 18:47, 3 Mai 2014
Legea 17/2014 arata ca trebuie doar sa detineti TP sau dovada proprietatii,iar cu privire la unitatea imobilului,ea este privita ca 1 bloc fizic unitar!:closedtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol maryana28 maryana28 Buna ziua! Mama mea are in arenda, iar firma este din bucuresti, cateva hectare de pamant si acum vrea sa vanda un hectar. Va rog sa imi spuneti ce demersuri ... (vezi toată discuția)
Vanzare suprafata teren agricol mai mica dacat cea inscrisa in titlu philiprobz philiprobz care este actul normativ ce contine interdictia vanzarii unei suprafete de teren mai mici decat cea inscrisa in titlul de proprietate(certificat mostenitor.) ... (vezi toată discuția)
Schimbare abuziva a amplasamentului unui teren Sandro20 Sandro20 In mod abuziv (fara acordul proprietarului), primaria dintr-o comuna a schimbat locatia (aceeasi suprafata dar o alta parcela) a unui teren extravilan, ... (vezi toată discuția)