avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sechestrare de persoana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sechestrare de persoana

Sotul meu are obiceiul dupa ce face scandal sa ma incuie in casa si imi ia si telefonul. Pot sa il reclam la politie sau sa il dau in judecata ?Am doua motive sechestrare de persoana si violarea corespondentei.Nu am dovezi , cum pot sa demonstrez daca el nu o sa recunoasca?E un om violent si consuma si alcool.As vrea sa divortez , dar legea nu ma ajuta , daca am ujn copil mereu trebuie sa depind in decizii si de el....?!!..ce ma sfatuiti? multumesc !
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 13:45, 3 Mai 2014
Daca deja e un obicei.. divortati doamna ca n-o sa depindeti mai mult de el decat depindeti acum..
Păi el n-o să recunoască, dar mai există oameni pe lumea asta. Când face scandal nu aude nimeni? Puteţi să-l reclamaţi şi de asemenea puteţi obţine ordin de restricţie împotriva lui, asta însemnând chiar evacuarea din domiciliul propriu. Adică pe româneşte, chiar dacă e casa lui, de la tac-so, din moment ce-l găsesc vinovat şi emit hârtia, el pleacă şi tu rămâi.
Multumesc de sfat. Sincer, el are influenta, are un statut , are bani,din cauza asta nu am facut nici un demers in acest sens, pentru ca asta primeaza in RO, nu cinstea si omenia.
Depinde de statut... Dacă e cocalarul de cartier, sigur n-o să-i pese, dar dacă e altceva, sigur are să se gândească de două ori dacă să ajungă sau nu pe mâna legii. Având acces la net, căutaţi informaţii, legislaţie, modalităţi de a proceda. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organul legii in straie de civil black_edition black_edition Buna Ziua, Am urmatoarea nelamurire la care as vrea sa aflu un raspuns, acum recent am surprins o activitate al unui sef de post dintr-o oarecare comuna a ... (vezi toată discuția)
Incepere divort DM DM Salut sunt nou pe aici , am o problema cu tata care o bate o mama .Mama are un certificat medico-legal de vro 8 ani , in primul rand as dori sa stiu dupa cat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara L.Sorina L.Sorina Buna ! Am si eu o problema .Tatal copilului meu este in America .Am divortat de comun acord in 2004 .Copilul mi s-a incredintat mie , insa dupa divort ne-am ... (vezi toată discuția)