avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procurare munitie ilegala (in cantitati mici)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procurare munitie ilegala (in cantitati mici)

M-ar interesa de unde cineva ar putea procurora cartuse cu glont, pentru pistol de 9mm ca de ex. Ma refer la munitie LETALA. Stiu ca ele sunt inregistrare si au regim special, dar cei care merg intr-un poligon ca de ex, nu pot foarte usor sa strecoare un cartus si sa-l declare pierdut? ca de ex. Sau sa-l ia ca suvenir de acolo?

Deci ma refer , din punct de vedere legal, de unde cineva poate procura munitie letala?
Nu cred că veți primi un răspuns la această întrebare, pentru că nu știm ce intenții aveți .
Dacă aveți o problemă de ordin juridic, penal, vă ajutăm, dar nu oferim sfaturi despre cum să procurați ceva ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munitie din al doilea raboi mondial respectiv 62 cartus cu glont nefolosite ContSters498428 ContSters498428 Bun ziua. Va scriu in legatura cu o intamplare nefericita, mai exact acum un an am achizitionat dintr un targ auto de la mine din orasj 62 de bucati cartus cu ... (vezi toată discuția)
Este legal sa detii gloante inerte (care nu pot fi trase) in ... Bobitza_unu Bobitza_unu Este legal sa detii gloante inerte (care nu pot fi trase) in Romania? (vezi toată discuția)
Prins cu 3 cartuse de kalashnikov... acuma ce? Liliiy Liliiy Fratele meu a fost prins cu 3 cartuse de Kalajnikov in club. Le avea cu el doar sa faca pe smecherul... nu s-au gasit alte arme in casa,etc. Cam ce pedeapsa ... (vezi toată discuția)