avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

buna ziua,as vrea sa stiu daca se mai poate ataca in instanta taxa de mediu!am auzit ca este ilegala si va fi scoasa si as vrea sa stiu daca stie cineva mai multe detalii!multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Mai 2014
juleaG, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrei Andrei , Alte profesii 00:00, 11 Mai 2014
In ce data ati achitat-o? Anul.
nu am achitat-o,vreau acum sa inscriu o masina!
Pana nu apare o hotarare favorabila in acest sens de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, actiunea de inmatriculare fara plata timbrului de mediu prezinta riscuri .
dcozma a scris:

Pana nu apare o hotarare favorabila in acest sens de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, actiunea de inmatriculare fara plata timbrului de mediu prezinta riscuri .
Si oare cand va aparea asa ceva?

Pana cand se va lua o decizie in acest sens mai avem de asteptat!asta am aflat si eu ca se discuta pe tema asta,acum ramane de vazut!

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - ilegal - Andrei Andrei Andrei Andrei Buna ziua. Exista vreo sansa ca aceasta taxa ilegala sa fie rediscutata sau regandida? Ma refer la timbrul de mediu. De asemenea, sunt sanse ca acest timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru crocoi crocoi Buna,cum pot inmatricula o masina fara sa platesc taxa de timbru,se mai poate intenta proces judecatoresc pentru inmatriculare fara taxa,masina este din 1997 ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu emilot66 emilot66 Curtea de Justiție a Uniunii Europene a emis pe 9 iunie 2016 o decizie prin care statul român este obligat să restituie și timbrul de mediu (TAXA AUTO IN ... (vezi toată discuția)