avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu am citatie...cum justific la serviciu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu am citatie...cum justific la serviciu?

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns....trebuie sa merg la un proces unde am termen saptamana aceasta, dar de data aceasta nu mai am citatie, cum si de la cine pot obtine o hartie care sa-mi justifice absenta de la serviciu....?
Raspuns
Se poate cere prin arhiva instantei o copie de pe ultima incheiere de sedinta in care se mentioneaza ca ati fost solicitata ca martor,audiata ca martor.
Inocentia
Solicitati de la arhiva instantei o copie dupa incheirea de la ultima sedinta de judecata, apoi inaintea instantei solicitati sa fiti citati, daca este aczul la locul de munca pentru a va putea justifica lipsa de la serviciu.
Puteti cere un certificat de la registratura sau sa prezentati copie conforma cu originalul la llocul de munca.Aceasta copie cf cu originalul il va scoate partea care va chemat pt audiere.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiat buna ziua am primit acasa o citatie de la politie in calitate de audiat .nu stiu despre ce e vb are cineva idee ce inseamna pe citatie scrie ca sant chemat ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea masurilor de incredintare a minorului mmmmela mmmmela buna ziua, daca am facut o plangere pentru nerespectarea masurilor de incredintare a minorului si politia si parchetul a dat inceperea urmaririi ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere gemini86106 gemini86106 Buna seara. Doresc sa ma lamuriti asupra urmatoarei situatii: - fiul meu in varsta de 25 de ani este martor intr-un proces penal care a inceput in anul ... (vezi toată discuția)