avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare examen post serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare examen post serviciu

Acum o luna de zile am dat examen pentru un post intr-o Societate Comerciala de Stat ( fiind angajat al societatii respective de peste 25 ani, intr-o meserie inferioara celei pentru care am dat examen ). Am intrunit toate conditiile ( acte studii, depunere dosar la timp, lucrare scrisa fara repros ( examinatorii au spus asta si se poate verifica lucrarea-sper ca nu au ascuns-o pe "'undeva" ), si totusi din cele doua posturi pentru care s-a dat examen, am iesit pe locul 3. Seful comisiei de examinare a fost tocmai cel contestat inainte cu 3 luni fiindca facuse o alegere subiectiva numind fara examen doua persoane apropiate dinsului. Urmare a contestatiei s-a dat examen, dar de cistigat au cistigat ''intimplator'' tot cei alesi fara examen cu trei luni inainte. Mentionez ca am fost 7 candidati pe aceste doua posturi si va rog sa-mi zice-ti ce as putea face legal intru obictivitatea si corectitudinea, eventual reexaminrea in acest sens.Mai mentionez ca din comisia de examinare ca sef al comisiei a fost tocmai cel contestat, iar ceilalti membrii ( subordonati acestuia ) nu cred ca aveau atributii in acest sens, adica sa puna intrebari si sa aleaga subiectele de examen. De la Directia Personal a fost o singura persoana care a fost total neutra. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sorinsen , utilizator 13:41, 10 Mai 2014
Dupa afisarea rezultatelor, puteati depune contestatie.
Nu s-a afisat niciun rezultat, desi candidatii care au reusit au aflat asta, pe alte cai, altele decât cele transparente.
In acest sens, nu aveti decat sa va adresati direct instantei de judecata.
Anunțarea rezultatelor cum s-a efectuat, atunci?
Nu s-a anuntat sau afisat niciun rezultat ( sunt 50 de zile de atunci ), iar cei ce au cistigat au fost anuntati personal si privat de catre seful direct ( care a fost si seful comisei de examinare si implicit (!) cel ce a verificat si notat lucrarile, adica un fel de factotum subiectiv. Asta e, cind ti se pare ca esti undeva prea sus, evident cei de jos par prea marunti ca sa mai fi echidistant, nepartinitor si obiectiv fata de ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce masura e posibila fraudarea unui concurs? adella_83 adella_83 Sa zicem ca nu vreau sa fiu pesimista, sau sa dau credare miturilor urbane si de aici intrebarea de mai sus. Vreau sa aud parerile unora mai avizati ca mine. ... (vezi toată discuția)
Contestatie examen ocupare posturi in domeniu sanitar. radinschipaul radinschipaul Sunt mihnit,cuprins de revolta chiar, de rezultatele unui concurs de ocupare posturi in domeniu sanitar organizat intr-un spital de provincie aflat in reteaua ... (vezi toată discuția)
Cum se poate contesta proba practica pentru obtinerea permisului auto dzsozso dzsozso Cum se poate contesta procesul verbal de la proba practica pentru obtinerea permisului auto? Daca dosarul expira azi, mai sunt sanse sa poata fi reevaluat ... (vezi toată discuția)