avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Ce pasi trebuie sa urmez in cazul in care vreau sa intru in posesia unor terenuri agricole pentru care tatal meu impreuna cu fratii lui nu au facut succesiune dupa decesul parintilor lor?Mentionez ca tatal meu,la randul lui a decedat,iar eu nu stiu ce trebuie sa fac pentru a putea fi proprietarul a ceea ce i s-ar fi cuvenit tatalui meu.Titlul de proprietate se afla in posesia unui frate de-al tatalui meu.Multumesc mult.
Vorbiti cu fratele sa mergeti la notar.
Buna ziua,

Mergeti la un notar. Va trebui facuta succesiunea intai pentru bunici, apoi pentru tata. Veti avea destul de mult de umblat, dar un notar e cel mai in masura sa ve explice exact despre ce e vorba si oricum nu puteti evita vizita la notar deci mergeti de acum la unul.

Succes,
Multumesc celor care mi-au raspuns,o sa va urmez sfatul.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după tata si bunici Alyealina Alyealina Buna ziua, va rog sa ma sfătuiți ce pasi as putea sa urmez pentru a putea dezbate succesiunea după tatăl meu si bunicii (părinții tatalui). Tata a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pe titlul de proprietate din partea bunicului dinspre ... Tp a Tp a Bună ziua, Pe Titlul de proprietate din partea bunicului dinspre tata emis la 03/10/2011 la rubrica cetățeanul/ cetateana este trecut numele tatălui meu ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelia i iordache aurelia i iordache Bunica mea a murit acum 5 ani, lasind in urma o casa si teren agricol intr-o comuna in jud.Olt. A avut 2 fii - tatal meu (care a decedat inaintea bunicii) si ... (vezi toată discuția)