avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon familial

sotia a plecat fara stirea mea in germania,mentionez ca nu stiu nimik altceva decat tara.acasa am ramas cu o fetita de 5 ani ce pot face.are 3 luni de cand este plecata fara nici un semn sau bani pt fetita

Ultima modificare: Duminică, 4 Mai 2014
iordansorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:41, 4 Mai 2014
Din pacate astfel de situatii exista. Daca nu puteti lua legatura cu ea si sa aflati motivatia sau poate o cunoasteti nu va ramine atceva de facut decit sa va vedeti de viata in continuare si sa aveti grija de copil daca mama a inteles ca este mai usor sa isi abandoneze familia. Introduceti divort si solicitati custodia copilului iar mama sa plateasca pensie alimentara. Daca nu aveti indicii unde se afla cel mai probabil o perioada nu veti primi nimic. Nu trebuie sa asteptati bani de la mama ptr cresteterea fetitei daca aceasta a plecat cum a plecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma. probleme cu fetita. Aureliaserban Aureliaserban Buna ziua.am o fica ce e despartita de aprox 4ani si divortata ,de 2ani,are o fetita icredintata ei prin intelegere acum are aproape 8 ani. pina nu sa ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)
Familie cristocenul cristocenul Buna ziua am o intrebare pentru dvs in urma cu 1 an aptoximativ am avut un proces de custodie pentru fetita mea bine inteles ca lam pierdut si momentan avem ... (vezi toată discuția)