avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Familie

Buna ziua am o intrebare pentru dvs in urma cu 1 an aptoximativ am avut un proces de custodie pentru fetita mea bine inteles ca lam pierdut si momentan avem custodie comuna eu plata pensiei etc problema este ca mama fetitei a plecat din tara recent lasand fata pe mana bunicilor ei adica stabunicilor fetei intrebarea mea este e ok daca o dau in judecata pentru abandon sau indicat e sa merg la politie
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 18:17, 24 August 2018
Depinde ce vreti.Vreti sa cereti sa cresteti copilul?Vreti sa-i faceti rau?O fi pkecat la munca sau treaba ei,ce copilul nu e ingrijit, nu i se da sa manance?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela fetita tatanedumerit tatanedumerit buna ziua,am si eu o problema. am o fetita de 2 ani si 6 luni,si doresc obtinerea custodiei fetitei. nu sant casatorit si nici cununat cu mama fetitei. fetita ... (vezi toată discuția)
Mamica, stabilire domiciliu minor Nicolin Monica Nicolin Monica Buna ziua,am si eu o mare rugăminte, am o fetiță de 1 an si o lun a si nu sunt căsătorită cu tatăl dar in certificat este pe numele tatălui, daca as ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)