avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... leasing cu probleme
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

leasing cu probleme

Buna ziua.am incheiate 2 contracte de leasing cu B.T.Leasing,unul in decembrie 2007,si celalalt in iunie 2008.Pana in luna februarie 2009 am platit ratele la zi si totul a fost o.k.In luna februarie am facut cerere la B.T.Leasing de amanare a ratelor pe 3 luni.In martie a venit factura intreaga si cand am sunat la ei,mi-au spun sa o ignor,ca o sa vina cu storno.Zis si facut.La sfarsitul lui martie a venit factura cu asigurarile,pe care am platit-o,si ,la cateva zile,a revenit factura intreaga de la inceputul lunii martie,insa cu 600 ron penalitati.Cum este sa posibil sa procedeze asa,fara sa anunte lumea ca nu s-a rezolvat cererea si in plus,vor fi si penalitati?Mai mult de atat,acum imi zice de la banca,ca nici acum nu e aprobata cererea mea,deci e posibil sa imi vina urmatoarea factura cu aceeasi suma de penalitatiMentionez ca rata lunara la o masina e de 900 ron,deci acum platec aproape rata ca si penalitati,cu toate ca cererea era facuta in scopul de a ne ajuta,nicidecum sa ne afunde mai tare.Credeti ca pot actiona in vreun fel,nu e vina mea ca am fost prost informat,sau nu imi ramane decat solutia sa predau masinile?Multumesc anticipat.Va rog sa imi dati orice fel de sfat.
Cel mai recent răspuns: MARIANA TRUFIN , Consilier juridic 12:25, 4 Mai 2009
Cererea pe care ati depus-o ati intocmit-o in 2 exemplare, din care unul sa aiba numarul lor de inregistrare?
Pentru ca ei aveau obligatia de a solutiona cererea si de a va rapunde intr-un termen de max. 30 de zile. Convorbirile D-voastra telefonice nu au fost luate in consideratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz societate leasing woodart woodart Buna ziua, Am urmatoarea problema, si sper sa ma ajutati, asa cum s-a intimplat de fiecare data ( fie direct fie indirect ) Am un contract de ... (vezi toată discuția)
Ajutor,va rog,dati-mi sfaturi cristi kit cristi kit Buna seara.Am incheiate doua contracte de leasing,unul din 2007-noiembrie,celalalt din iulie-2008.In luna februarie a acestui an,am facut o cerere de amanare ... (vezi toată discuția)
Leasing masina mierloiu mierloiu buna ziua sunt un posesor al unui logan luat in leasig in luna martie a acestui an mai acum vreo 2 luni am intarziat cu plata ratelor .am inceput sa mai ... (vezi toată discuția)