Buna ziua.am incheiate 2 contracte de leasing cu B.T.Leasing,unul in decembrie 2007,si celalalt in iunie 2008.Pana in luna februarie 2009 am platit ratele la zi si totul a fost o.k.In luna februarie am facut cerere la B.T.Leasing de amanare a ratelor pe 3 luni.In martie a venit factura intreaga si cand am sunat la ei,mi-au spun sa o ignor,ca o sa vina cu storno.Zis si facut.La sfarsitul lui martie a venit factura cu asigurarile,pe care am platit-o,si ,la cateva zile,a revenit factura intreaga de la inceputul lunii martie,insa cu 600 ron penalitati.Cum este sa posibil sa procedeze asa,fara sa anunte lumea ca nu s-a rezolvat cererea si in plus,vor fi si penalitati?Mai mult de atat,acum imi zice de la banca,ca nici acum nu e aprobata cererea mea,deci e posibil sa imi vina urmatoarea factura cu aceeasi suma de penalitatiMentionez ca rata lunara la o masina e de 900 ron,deci acum platec aproape rata ca si penalitati,cu toate ca cererea era facuta in scopul de a ne ajuta,nicidecum sa ne afunde mai tare.Credeti ca pot actiona in vreun fel,nu e vina mea ca am fost prost informat,sau nu imi ramane decat solutia sa predau masinile?Multumesc anticipat.Va rog sa imi dati orice fel de sfat.
Cel mai recent răspuns:
MARIANA TRUFIN , Consilier juridic
12:25, 4 Mai 2009