avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-cumparare, consecinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-cumparare, consecinte

este adevarat dupa noile legi,ca daca tatal meu imi vinde mie partea lui,eu o sa-i mostenesc si datoriile odata cu vanzarea?ideea era ca sa-mi vanda mie(mai am frati) tot ce are pe numele lui ,locuind impreuna si sa se puna la adapost de banci,rate etc.ori daca-i mostenesc eu datoriile,nu rezolv nimic,ba mai mult,ma impovarez eu cu alte belele.va multumesc anticipat pt intelegere si astept un raspuns de la dvs.
IMOBILUL ESTE DEGREVAT.AM INTELES CA SE POATE FACE VANZARE CUMPARARE .ASTEPT SA MA INDRUMATI.MULTUMESC ANTICIPAT.
da, va poate vinde si nu veti plati datoriile tatalui pt ca nu mosteniti nimic de la el.
Ar fi bine sa puteti dovedi in caz ca va fi nevoie ca ati platit pretul stipulat prin contract.
Nu puneti clauze in contract.
Ca sa va indrumam, raspundeti la intrebari, ca altfel nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire datorie la banca popescul popescul Tatal meu a murit subit si m-a lasat in urmatoarea situatie: - avea Certificat de mostenitor dupa o matusa, bunul imobil fiind de impartit cu mai multi veri; ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare marinica71 marinica71 tatal meu are un apartament achizitionat din prima casatorie .la acest apartament mostenitori suntem eu fratele meu si tatal meu.tatal meu imi poate vinde ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare imobil Alex1970 Alex1970 Buna ziua , As dori sa stiu cateva informatii legate de vanzarea-cumpararea unui imobil: caz particular - parintii vor sa imi treaca ,casa pe numele ... (vezi toată discuția)