avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la mostenire

In urma decesului mamei mele eu si sora-mea avem o hotarare judecatoreasca prin care detinem impreuna imobilul si terenurile iar tata are uzufruct viager (mostenirea a fost dezbatuta in instanta cu tranzactie). Doresc sa-i cedez surorii mele partea mea din mostenire, in acest caz ce procedura trebuie sa urmez?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 03:48, 6 Mai 2014
extras CF se cere la orice tranzacție imobiliară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am și eu o nelamurire dacă ma puteți ajuta cu ... Niko03 Niko03 Buna seara, am și eu o nelamurire dacă m-a puteți ajuta cu aceasta întrebare va rog: Sora mea vrea sa imi doneze o casa , eu am trei copii iar ea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de ajutorrul duneavoastra in urmatoarea ... L. M L. M Buna ziua, Am nevoie de ajutorrul duneavoastra in urmatoarea problema. Sora mea vrea sa-mi lase prin testament un apartament, ea are un copil care este ... (vezi toată discuția)