avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare termen judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare termen judecata

Buna ziua ! Detin un apartament si in luna decembrie si ianuarie l-am inchiriat catre 2 persoane . La sfarsitul lunii ianuarie am vrut sa le fac contract de inchiriere dar nu am mai avut cui acestia au plecat. In aceste doua luni respectivii au consumat energie electrica in valoare de 1.500 lei . Fiind in incapacitate de plata firma furnizatoare a sistat energia electrica si am fost chemat in instanta pentru recuperarea debitului. Primul termen a fost pe data de 27.03.2014 si am amanat un termen solicitand numirea unui aparator. Mai am nevoie de inca un termen pentru a putea platii acel debit . Cum as putea obtine inca un termen ? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
velicucristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 10:37, 5 Mai 2014
Va angajati avocat, asa cum vi s-a incuviintat la termenul anterior, iar acesta va formula intampinare si va solicita administrare de probe. In acest sens, desi nu este sigur ca instanta va incuviinta un nou termen, va analiza totusi aceasta posibilitate.
Pot solicita acum numirea unui avocat din oficiu ? Am fost indrumat de catre o cunostinta sa solicit inca o amanare pe motivul ca la data termenului stabilit sunt plecat din localitate. Se poate amana pe baza acestui motiv ?
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
velicucristian, utilizator
Puteti solicita avocat din oficiu, daca veti face dovada ca nu aveti venituri suficiente sa va angajati unul si doar daca instanta apreciaza ca se impune asistenta juridica, insa avand in vedere ca instanta a incuviintat deja un termen pt. angajare aparator ma indoiesc ca va mai amana cauza pt. acest motiv.
Puteti incerca sa invocati orice motiv pt. a cere amanarea, instanta este cea care va incuviinta sau nu.
Ar trebui sa formulati intampinare, intrucat veti pierde acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil major liligeorgescu67 liligeorgescu67 Am platit pensie alimentara 25% din venitul net pana la majoratul copilului. Acum m-a chemat in judecata pentru continuarea platii, el fiind inca elev. Eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am si eu o intrebare , daca am amanat odata un proces ... steluta2608steluta steluta2608steluta buna ziua , am si eu o intrebare , daca am amanat odata un proces pt angajare aparator ,o mai pot face inca odata ? (vezi toată discuția)
Program vizitare cosmina71 cosmina71 Buna ziua In iunie urmeaza a avea primul termen la proces. Problema e ca in acea perioada eu voi fi plecata cu copilul in concediu. Am fost sfatuita sa fac ... (vezi toată discuția)