avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lnformatie - credit pentru alta persoana
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lnformatie - credit pentru alta persoana

buna ziua. am contractat un credit pt. o persoana (o alegere proasta ) eu nu am semtan decat un act de verificare in baza de date creditul a fost facut de o firma care se ocupa cu asta da eu nu am fost in banca nu am semnat nici un contract nu am luat eu nici un ban. stiu ca are acordul meu da am ajuns rau platnic si restant si mi se poate face oprire pe salariu. Se poate face ceva din punc de vedere legal in privinta creditului sa nu mai fiu eu debitor?

Alte discuții în legătură

Credit neplatit, debitorul plecat din tara. letbejustice letbejustice Am auzit de curand despre o stare de fapt si sunt curios cum se poate rezolva aceasta, pentru ca aparent se pare ca multa lume poate proceda asa. Un vecin de ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata credit bancar Angela Stancioi Angela Stancioi sunt girant pentru un credit luta de mama mea. am inregistrat restante la plata creditului din lipsa de resurse si dupa multe instiintari din partea companiei ... (vezi toată discuția)
Banca itm-uri? camyy2012 camyy2012 Buna ziua.Am si eu o intrebare.La noi in baia mare a venit o firma care da credit ,am sunat ieri la numarul respectiv luat din ziar si mia zis in felul urmator ... (vezi toată discuția)