avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere indreptare eroare materiala

buna ziua . in urma pronuntarii unei hotarari judecatoresti s-a dispus obligarea reclamantei sa plateasca bugetului de stat o suma de bani(bani de care reclamanta a fost scutita in totalitate APJ ) , la fel si parata a fost obligata la plata altei sume . Parata a depus cerere de indreptare eroare materiala sustinand ca s-au inversat sumele dar i-a fost respinsa deoarece a cazut in pretentii fata de cererea reclamantei si astfel a preluat datoria acesteia . INTREBARE : daca parata care este nemultumita de decizie ataca cu recurs (a scis cu recurs in 30 de zile ) , va reusii sa doboare prima decizie a instantei de fond ? va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters320642 , utilizator 16:17, 5 Mai 2014
DA, daca ataca cu recurs si are oricum acest drept, situatia se poate schimba.
va multumesc pt raspuns . dar spuneti-mi care este textul de lege care poate schimba sitatia , atata timp cat parata a cazut in pretentii si deaceea s-au schimbat si plata sumelor datorate bugetul de stat ? sper ca m-am facut inteleasa , nu prea stiu cum sa va explic pt a nu va incuia cu intrebarea mea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere indreptare eroare materiala carsteaverginica carsteaverginica buna ziua .instanta de fond a respins cererea de indreptare eroare materiala conf deciziei art 18 din OUG 51/2008 (la primul termen am facut o tranzactie cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire taxa judiciara de timbru ContSters320642 ContSters320642 Buna ziua . Rog respectuos sa ma lamuriti in urmatoarea problema :reclamanta a fost scutita integral de la plata TJT , parata a fost scutita doar la jumatate ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ContSters320642 ContSters320642 buna ziua . cine trebuie sa suporte cheltuielile de judecata intr-un proces de succesiune daca procesul s-a incheiat printr-o tranzactie intre parti ? ... (vezi toată discuția)