avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ref. dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ref. dosar somaj

Dosar somaj pentru angajat cu 4 ore (din 2011), complectat cu toate actele necesare (inclusiv adeverinta model 2014 complectata pe ultimele 12 luni) respins pentru ca D112 luna aprilie s-a depus azi in jurul orei 9.30 si nu s-a depus in 01.05.2014; or, azi 05.05.2014 este prima zi lucratoare din luna.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:15, 6 Mai 2014
Ma poate lamuri cineva daca au procedat corect_
1. Daca D112 a fost depusa pana la urma atunci trebuie sa va primeasca actele si sa va inregistreze la Agentia de Somaj.

2. Daca refuza in continuare faceti o sesizare la AJOFM sau la ANOFM, pe e-mail, la: anofm@anofm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de studii pentru somaj in cazul unui absolvent fara licenta absolventarhitectura absolventarhitectura Buna ziua, Sunt absolventa fara diploma de licenta a facultatii de arhitectura in sesiunea iulie 2013, urmand sa obtin diploma in sesiunea de restante, ... (vezi toată discuția)
Restituire ajutor somaj ContSters301096 ContSters301096 Buna ziua, Am o problema si as dori cateva sfaturi, in octombrie 2011 mi-am deschis un depozit la termen pe care l-am inchis anul acesta. In februarie 2014 ... (vezi toată discuția)
Angajare absolventi de liceu stromatis stromatis in data de 15.01.2014 am angajat direct din somaj un absolvent din liceu cu toate demersurile necesare pentru a incheia cu AJOFM Mehedinti conventia ca firma ... (vezi toată discuția)