avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare absolventi de liceu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare absolventi de liceu

in data de 15.01.2014 am angajat direct din somaj un absolvent din liceu cu toate demersurile necesare pentru a incheia cu AJOFM Mehedinti conventia ca firma noastra sa primeasca acea subventie. Dupa ce i-am incheiat contractul de munca si am mers la sediul AJFOM sa incheiem conventia respectiva, am avut o surpriza, nu se poate semna aceasta conventie deoarece nu sunt fonduri si sa mai asteptam pana in luna februarie.
As dori sa stiu cum trebuie sa procedam pentru-ca mie mi se pare ca este o descurajare sa incheiem aceste conventii. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
stromatis, utilizator
Cel mai recent răspuns: stromatis , utilizator 20:05, 20 Ianuarie 2014
Conventia trebuie incheiata, chiar daca nu sunt fonduri asa cum se sustine de catre AJOFM.

Depuneti o sesizare la ANOFM sau la Ministerul Muncii.
ANOFM - Email de contact: anofm@anofm.ro

Ministerul Muncii - E-mail : relatiicupublicul@mmuncii.ro
multumesc pentru raspuns freeelis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie pentru angajarea unui absolvent de liceu, subventie refuzata la plata simona201268 simona201268 Am angajat un absolvent de liceu in data de 01.10.2010. AJOFM-ul a aprobat conventia cu data de 07.02.2011. Pentru luna februarie si martie 2012 am depus ... (vezi toată discuția)
Un sfat! cata26 cata26 Am angajat acum 2 luni un absolvent de facultate,am depus dosarul la AJFOM dar au zis ca tre sa astept pina la 1 an sa primesc subventia de 1.5 indicator ... (vezi toată discuția)
Angajare absolvent camelia21 camelia21 Sunt si eu nelamurita cu un aspect vazand ca sunt pareri impartite...pt a beneficia de Legea 76/2002 prinvind incadrarea absolventilor ,inainte de angajare ... (vezi toată discuția)