avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un sfat!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un sfat!

Am angajat acum 2 luni un absolvent de facultate,am depus dosarul la AJFOM dar au zis ca tre sa astept pina la 1 an sa primesc subventia de 1.5 indicator social timp de 1 an,cica nu sunt bani...atunci de ce ne prostesc pe fata sa angajam absolventi ca ne ofera un sprijin financiar cind dupa asta ne zic in fata ca nu mai sunt bani,dupa ce am angajat absolventul?de ce nu ne zic inainte de asta?ce mai pot sa fac acum sa primesc subventia cit mai repede?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 14:10, 9 Septembrie 2009
Asteptati raspunsul scris, apoi formulati in condiiitle legii 554/2004 privind contenciosul administrativ cerere de chemare in judecata pentru obligarea autoritatii la plata subventiei.
Atata timp cat AJOFM nu a semnat conventia cu dvs., nu puteti face nimic. Din pacate, este aceeasi situatie in foarte multe judete( nu stiu daca vreun judet are fonduri pentru incheierea de noi conventii). De-abia daca primesc bani sa plateasca subventiile incheiate anul trecut.
~ Conținut șters la cerere ~
Oameni buni, cum sa il oblige sa plateasca subventia daca nu au incheiat o conventie?
Poate daca obtine un refuz oficial de primire a dosrului pentru obtinerea subventiei in baza lui va putea formula o actiune de contestare a acestui refuz?
:">

Alte discuții în legătură

Angajare absolventi de liceu stromatis stromatis in data de 15.01.2014 am angajat direct din somaj un absolvent din liceu cu toate demersurile necesare pentru a incheia cu AJOFM Mehedinti conventia ca firma ... (vezi toată discuția)
Angajare absolvent catalina25 catalina25 Buna dimineata! Va scriu si eu legat de o pb cu care ma confrunt! Vreau sa angajez un absolvent promotia 2009 si vrreau sa beneficiez de Legea 76/2002 ... (vezi toată discuția)
Conventie pierduta Doina Elena Doina Elena In luna martie am angajat un absolvent cf.art.80 absolvent studii superioare. Nu mi-au primit conventia la ALOFM ci mi-au dat un nr. in creion pe dosar (ca sa ... (vezi toată discuția)