Am angajat acum 2 luni un absolvent de facultate,am depus dosarul la AJFOM dar au zis ca tre sa astept pina la 1 an sa primesc subventia de 1.5 indicator social timp de 1 an,cica nu sunt bani...atunci de ce ne prostesc pe fata sa angajam absolventi ca ne ofera un sprijin financiar cind dupa asta ne zic in fata ca nu mai sunt bani,dupa ce am angajat absolventul?de ce nu ne zic inainte de asta?ce mai pot sa fac acum sa primesc subventia cit mai repede?
Va multumesc!
Asteptati raspunsul scris, apoi formulati in condiiitle legii 554/2004 privind contenciosul administrativ cerere de chemare in judecata pentru obligarea autoritatii la plata subventiei.
Atata timp cat AJOFM nu a semnat conventia cu dvs., nu puteti face nimic. Din pacate, este aceeasi situatie in foarte multe judete( nu stiu daca vreun judet are fonduri pentru incheierea de noi conventii). De-abia daca primesc bani sa plateasca subventiile incheiate anul trecut.
Poate daca obtine un refuz oficial de primire a dosrului pentru obtinerea subventiei in baza lui va putea formula o actiune de contestare a acestui refuz?
:">