avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurarea medicala pentru mame
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurarea medicala pentru mame

Am si eu o intrebare: mamele aflate in concediul maternal, nu beneficiaza de asigurare medicala? Intreb asta, deoarece sotia mea a vrut sa-si faca niste analize si medicul de familie nu a vrut sa-i dea trimitere pe motiv ca, nu are pe biletul de trimitere o rubrica unde sa treaca faptul ca e in maternitate !!!! Ce se poate face in acest caz? Multumesc mult. O zi buna.
Cel mai recent răspuns: christiank , utilizator 23:06, 6 Mai 2009
mamele sunt in continuare asigurate...;) de unde aceasta concluzie ca nu sunt.Cred ca medicul nu a vrut sa dea trimiterea si nu a avut o motivatie mai "plauzibila".Reclamati-l la colegiul medicilor si schimbati-va medicul...:thumbup:
mama aflata in concediul de maternitate este in continuare SALRIAT cu contract de munca suspendat........spuneti medicului sa o treaca salariata
Va multumesc pentru sfaturi.Am rezolvat problema, a trecut-o ca salariata! Multe mai trebuie sa invete "doftorii" astia, nu numai sa arate buzunarul...Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

01- 31.01 risc maternal, 20- 31.01 prenatal. e corect? Issa12 Issa12 Sunt insarcinata in 32 de saptamani. Medicul de familie a emis concediul de risc maternal pentru luna ianuarie 01-31, urmand ca, dupa calculele lui, acesta sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura in cazul unei salariate aflate in CCC si care este insarcinata din nou, in cazul in care medicul i-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de sarcina si leuzie dupa risc maternal andreea georgiana i andreea georgiana i buna am si eu o problema.am avut probleme cu sarcina si am concediu risc maternal.pe data de 24 fac 7 luni si din cate stiu eu ar trebui ca medicul de familie ... (vezi toată discuția)