avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata proces obligatie de a face
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata proces obligatie de a face

Buna ziua oameni buni.
Imi poate spune cineva cat poate dura un proces in afara capitalei(mai exact in Deva, judetul Hunedoara)? E vorba de un proces de "obligatia de a face"(sper sa fie corect ce am scris, daca nu imi cer scuze!).
Va multumesc mult.
Complexittatea dosarului determina implicit durata procesului. Nu exista act normativ care sa stabileasca cu exactitate durata unui proces, indiferent de obiectul pe care il are.
INtrebati un av din Deva daca poate aproxima durata procesului,depinde de volumul de munca al instantei,complexitatea cauzei,probele ce tb administrate etc.In Bucuresti de ex poate dura si un an de la data introducerii actiunii pana la primul tr de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar, mostenire cont123456 cont123456 Buna ziua, In urma mortii tatalui meu a ramas o proprietare unde avea cota parte 1/2 cu fratele sau, unde si locuieste in momentul de fata. Proprietatea nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am depus recent actele de divort,plus evacuare(avem ... licavalentin66@gmail.com licavalentin66@gmail.com Buna ziua,am depus recent actele de divort,plus evacuare(avem un copil de 6 ani,ia mai are o fata de 12 ani din alta casatorie)sub nici o forma nu mai putem ... (vezi toată discuția)
Cercetare furt Borza Borza Buna . Instrmentarea unui dosar cu obiect furt calificat cat poate dura? Pot sa ma interesez de stadiul dosarului? Agentul de politie este obligat sa imi ... (vezi toată discuția)