la societatea noastra, un salariat are rate la banci. Unitatea a primit 2 popriri de la un executor judecatoresc, fiecare pe 1/3 din salar, pe doua sume diferite. Cat ii opresc pe salar: 1/2 sau 1/3 din salariul net?
e vorba de acelasi executor judecatoresc, iar sumele poprite se refera la acelasi creditor. In ambele adrese de poprire imi spune sa popresc 1/3 din salariul net.
Sa opresc totusi 1-2 din salariul net? Nu trebuia executorul sa stabileasca din start sa opresc 1/2 din salariul net?
Ii retineti si virati 1/2. Chiar daca e acelasi creditor si acelasi judecator, conteaza cate titluri executorii sunt- daca sunt doua contracte de credit, sau un contract si pv de cheltuieli de executare. Vedeti ce scrie pe ambele instiintari, daca e vb doar de o revenire asupra sumei datorate, ii retineti 1/3.
Asa cum v-a indrumat si domnul moderator si v-am scris si eu anterior, ii opriti 1/2 din salariu daca sunt mai multe dosare de executare constituie urmare a punerii in executare silita a mai multor titluri executorii!
Credite
yoona
Cine vrea sa ma ajute? Am primit la servici o proprire de la o banca unde am un credit de 6.212,00 lei ,pt care nu am reusit sa mai platesc rata din august ... (vezi toată discuția)