avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cer ajutor ! Schimbare declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cer ajutor ! Schimbare declaratie

Buna seara! Am si eu o întrebare : am dat o declarație in care nu am pronuntat numele inculpatului si a doua zi am aflat ca in declarație cei de la poliție l'au acuzat , ca si cum eu am declarat asta . As vrea sa imi schimb declarația este posibil au trecut 10 zile de atunci . Ce imi recomandati ? Cum sa procedez? Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
Papetii, utilizator
Cel mai recent răspuns: ammon , utilizator 15:05, 8 Mai 2014
vreti sa intrati in belele pentru marturie mincinoasa. lasati-o asa cum a picat.
daca ati declarat ceva fals trebuie sa va faceti griji de ce va urma.
Puteti sa reveniti asupra declaratiei cu completarile pe care le considerati necesare.
Cred ca ambele raspunsuri sunt adevarate...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa justis justis in cazul in care la proces vreau sa imi skimb unele detalii din declaratia data pana atunci pot intra la marturie mincinoasa? multumesc #-o (vezi toată discuția)
Schimbare declaratie fata de primul proces penal Diamandi Diamandi Sunt sotia reclamantului (martora) intr\'un proces penal cu doi samsari de masini. La primul penal au dat o declaratie. Acum, la al doilea penal, daca ... (vezi toată discuția)
Declaratie data ca martor - o pot retrage? bgdnmircea bgdnmircea am dat astazi o declaratie,ca martor pe care nu mam dat seama ca situatia este asa grava pentru respectivu mai pot sa imi retrag miine declaratia?ca nu mai am ... (vezi toată discuția)