avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare

Buna ziua,

Am infiintat o societate in sectorul 6 care se ocupa cu prestarile de servicii la sediul beneficiarilor(CAEN 8690 Alte activitati referitoare la sanatatea umana) si in certificatul constatator se precizeaza ca societatea nu-si desfasoara activitatea la sediul propriu.Ma intereseaza sa aflu ce acte,autorizatii imi trebuie pentru functionare.
Cel mai recent răspuns: vladiana , utilizator 18:22, 13 Mai 2014
Rog raspuns pe aceeasi tema: firma apare in certificatul constatator cu sediu social fara activitate. Activitatea (una secundara conform actului constitutiv) urmeaza sa se desfasoare in teren (prospectarea pietei si promovare).Ce documente trebuiesc intocmite/depuse si unde pentru a putea desfasura activitatea conform prevederilor legale, respectiv autorizarea obiectului de activitate in conditiile sediului fara activitate.
Va multumesc pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Situatie spatiu la rc mihaela.aivanese mihaela.aivanese Am o firma care are sediul social in apartamentul meu. Vreau sa deschid o sala de fitness. Trebuie sa declar ceva la RC? Adica sa o fac punct de lucru sau ... (vezi toată discuția)
Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)