avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizatie crestere copil

daca primesc indemnizatie de crestere copil am voie sa particip la vot, in comisie?
Cel mai recent răspuns: corinaaga , utilizator 14:20, 6 Mai 2014
1. Ar fi mai bine sa nu faceti parte din comisia de votare.

2. In anii precedenti personele aflate in concediu crestere copil (CCC) si care au incasat indemnizatie de la comisiile de votare au restituit indemnizatia pentru CCC.

3. Indemnizatia primita ca membru al comisiei de votare este un venit profesional (din prestarea unei activitati) impozabil si nu poate fi cumulat cu indemnizatia pentru CCC.
Multumesc pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate desfasurata in concediu crestere copil inamazilu inamazilu Buna ziua Un parinte aflat in concediu crestere copil poate avea calitatea de membru in biroul electoral al unei sectii de votare, fara a-i fi afectata ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor in timpul indemnizatiei de crestere copil loriem77 loriem77 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca primirea unei burse sau a drepturilor de autor in perioada in care ma aflu in concediu de crestere copil, afecteaza ... (vezi toată discuția)
Venit suplimentar realizat in timpul concediului pentru cresterea copilului stefi27 stefi27 Buna ziua Anul trecut, in luna februarie am realizat un venit suplimentar, rezultat din pilon pensii(P2). In acea perioada eram in concediu post natal, inca ... (vezi toată discuția)