avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoritate parinteasca comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoritate parinteasca comuna

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat:
Pentru ca ambii parinti sa-si exercite autoritatea tutelara parinteasca, in cazul unui divort, este de ajuns un act legalizat la notar sau este necesara o hotarare judecatoreasca?
Mentionez ca divortul a avut loc acum 8 ani, autoritatea tutelara revenind mamei.

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:59, 6 Mai 2014
Numai in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor netrecut in hotararea de divort ancutica ancutica Buna ziua. Sotii au divortat in anul 2005, dar in hotararea de divort nu este trecut un minor. Acum el are 14 ani si nu isi poate face buletin din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil cu acord de mediere, urmat de decesul fostului sot sinady sinady Toate s-au intamplat foarte repede. Am divortat luna trecuta, hotararea judecatoreasca e pe drum. Fostul sot a decedat. Nu intru in amanunte, dar mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara minor cu parinti divortati ciel_bleu ciel_bleu Buna ziua, Desi am citit pe forum celelalte postari referitoare la subiect, nu imi este clara situatia, deoarce nu reusesc sa inteleg decizia de divort a ... (vezi toată discuția)