avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare SRL la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare SRL la ANAF

Mi-am facut un srl de 2 luni si nu am știut ca trebuie înregistrat la ANAF, o sa am probleme acum cand o sa merg sa înregistrez firma?
Cel mai recent răspuns: Adinabogdan , utilizator 13:59, 6 Mai 2014
La data inregistrarii societatii la ONRC se completeaza si o anexa privind inregistrarea fiscala, care se comunica Administratiei Financiare, astfel ca nu aveti de ce sa va faceti probleme. daca verificati dupa CUI pe siteul ANAF societatea dvs. sigur apare inregistrata.
Si atunci eu trebuie sa mai merg la ANAF sa completez cererea de înregistrare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare srl princessmaya princessmaya Am facut o firma noua,am depus capitalul social si tot.Acum trebuie sa merg sa inregistrez firma si la finante? (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva bob02008 bob02008 Ca sa inscriu o firma nou infiintata , platitoare de tva am inteles ca trebuie ca cei de la ONRC sa imi elibereze un alt certificat constatator din care sa ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta ptr depunerea decl 010 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 care e diferenta intre -C.U.I. sau cod fiscal in original. -certificat inmatriculare O.N.R.C. in original (vezi toată discuția)