Azi am divortat de comun acord si nu am cerut inca program de vizitare , baiatul fiind prea mic.
Dupa 3 ani am sa cer acest program. Mama lui are domiciliul la parintii ei iar azi mi-a transmis sa nu mai calc acolo deoarece taicasu si maicasa nu vor sa mai calc acolo.
am voie de la fosta sa vin sa iau baiatul la oras dar el este nascut in ianuarie si as vrea de ziua lui sa ii spun la multi ani iar domiciliul lui este acolo.
ce inseamna fiind prea mic ? si daca e prea mic nu vreti sa-l vedeti sau cum ?
Mama poate sa vi-l aduca ea ca sa evitati un conflict cu socrii. Nu inteleg asta cu ianuarie.. .nu puteti sa ii urati la multi ani decat la socrii in casa ?
pensia e de maxim 1/4, insa va puteti intelege la oricat. Banuiesc ca s-a stabilit sau v-ati inteles asupra unei sume, nu mai conteaza ce trebuia. In instanta nu va obtine 1/3, puteti sa ii ziceti asta.
Va intelegeti cu fosta sa va vedeti copilul in alta parte, nu la socrii, nu aveti ce demers sa faceti impotriva socrilor. La ei in casa intra cine vor ei. Fosta sotie si copilul sunt tolerati la ei in casa.
Mama copilului ar putea sa ii induplece sa va permita sa veniti la ei in casa pt copil.
Poate in timp, lucrurile se mai aseaza si parintii ei va vor accepta.
Daca nu vedeti copilul pana la 3 ani, cu atat mai greu si mai putin o sa-l vedeti dupa.
Cum faceti acum are urmari serioase pe viitor, atat juridic, insa mai ales faptic.