avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Se pot introduce bonuri de benzina pe pfa?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Se pot introduce bonuri de benzina pe pfa?

Buna Ziua.Sunt persoana fizica autorizata si am achizitionat de curand o masina.Am facut un contract de comodat intre mine si pfa si as dori sa stiu daca pot sa-mi introduc bonurile de benzina in contabilitate sau nu.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 18:49, 16 Mai 2009
Daca masina e folosita pentru deplasarea la si de la servici, atunci pot fi intra bonurile pe cheltuieli.
da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli transport breman breman Sunt PFA si ma ocup cu comert, iar transportul mi-l fac singur cu masina personala. Cum pot sa-mi scot cheltuielile de transport? Am inteles ca bonul de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile lelena_b lelena_b locuiesc la 37 km de localitatea in care am locul de munca si momentan fac naveta(nu zilnic) cu masina personala(o perioada a fost data in comodat cabinetului ... (vezi toată discuția)
Deduceri bonuri benzina nastase.cris nastase.cris Sunt o persoana fizica autorizata cu obiect de activitate principal \"Consultanta IT\", dar si reparatii calculatoare etc., ceea ce necesita deplasarea la ... (vezi toată discuția)