Buna ziua,
Impreuna cu sotul meu am construit o casa pe terenul parintilor mei. Autorizatia este pe numele lor, inclusiv procesul verbal de receptie. Ideea a fost, de la bun inceput, ca constructia va fi a noastra, nedorind insa sa facem acte pt. teren, deci terenul lor, casa noastra. Bun, deci am fost la primarie unde nu au vrut sa auda de o chestiune ca aceasta, asa ca am luat autorizatia tot pe numele lor, tatal a dat o declaratie la notariat cum ca este de acord sa ne edificam acea constructie asa cum rezulta din autorizatia de constructie. Ulterior, atunci cand era posibil ( dupa incheierea constructiilor), urma sa avem casa pe numele nostru. Acum, cand constructia este gata, am facut receptia, ( intabularea nu este facuta) tatal are o " retinere" , parca n-ar mai vrea sa avem constructia pe numele nostru..., deci nu mai vrea sa facem acte.Intrebarea mea este ce putem face, ce actiuni ne sunt la indemana pentru a rezolva situatia pentru ca , va dati seama, la mijloc sunt niste bani, munca , ratele noastre la banci, plus situatia sotului meu care este una neplacuta, mai ales daca cu mine se intampla ceva. Noi avem facturi, chitante, eventual martori, dovada ca am avut cu ce plati constructia ( vanzarea unei garsoniere+ credite). Mentionez ca nu avem probleme cu parintii, casa este separata, am facut gard intre noi, toate bune si frumoase...., dar pana cand...?!
Cel mai recent răspuns:
fgs , utilizator
17:42, 4 Mai 2009